Aké je všeobecné príslušenstvo pre vodotesnú spojovaciu skrinku?

2021-03-29

Vodotesná spojovacia skrinka sa často používa v stavebníctve, uhoľnej bani, kabíne, vonkajších elektrických zariadeniach, komunikáciách, požiarnej technike, tavení ocele, ropnom chemickom priemysle, elektronike, elektrickej energii, železnici, stavenisku, baníctve, lome, letisku, hoteli, lodiach, veľké továrne, pobrežné továrne, vypúšťací port a ďalšie vybavenie, je jedným z materiálov pre elektrické vedenie. Aké je teda príslušenstvo bežne používané vo vodotesnej spojovacej skrini?

Po prvé, veľká väčšina vodotesných spojovacích skriniek potrebuje otvory, otvory musia vychádzať z veľkosti kábla a počtu káblov, zvyčajne káblov s káblovým spojom alebo káblov s otvormi, môže byť tiež celkom viac káblov. s otvorom (s pórovitými spojmi káblov).

Po druhé, vodotesná spojovacia skrinka musí byť vybavená káblovým konektorom, inak vodotesný efekt nemôže splniť požiadavky.

Po tretie, vodotesná spojovacia skrinka môže nielen hrať vodotesné prepínanie obvodov, ale aj v ovládacích prvkoch inštalácie vodotesného konektora, ako sú terminály, prístrojové vybavenie, frekvenčný menič, relé atď., Tieto výrobky by mali byť pripevnené vo vnútri vodotesného konektor, niektoré dostupné vodiace lišty, dať na dosku, takže vodotesný konektor si tiež zaslúži vedenie alebo inštaláciu základnej dosky.

Po štvrté, upevnenie vodotesnej spojovacej skrinky na mieste, všeobecné vodotesné spojovacie skrinky je možné inštalovať bez pevného príslušenstva, pretože má zabudovaný inštalačný otvor, ale niekedy je miesto na inštaláciu vodotesnej spojovacej skrinky vonku, bude to byť vybavený zakúpením montážnej steny.

Preto je hlavným príslušenstvom vodotesnej spojovacej skrinky: konektor kábla, terminál, vedenie koľajnice, inštalačná základná doska, inštalačný hák na stenu atď.




X
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy